Hepsi Ensar toplantısında: Bilal Erdoğan, Ethem Sancak, AKP'li vekiller...

Pek çok çocuk tecavüzü ve cinsel taciz olaylarının odağında yer alan Ensar Vakfı, Antalya'da "5. Türkiye Buluşması" adı altında yeniden sahneye çıktı. Toplantıda Bilal Erdoğan, yandaş patron Ethem Sancak, Darbe Komisyonu Başkanı Reşat Petek, AKP'li vekiller ve bürokratlar bir araya geldi.

Adı genellikle çocuk tecavüzleri ve cinsel saldırı olaylarıyla anılan Ensar Vakfı, yeniden sahnede... Karaman'daki Ensar Vakfı yurdunda yaşanan çocuk tecavüzü olaylarının gündemden düşmesinden sonra yeniden kamuoyu gündemine  girmeye başlayan Ensar Vakfı, önceki gün Antalya'da "5. Türkiye Buluşması" adı altında bir toplantı düzenledi.

Gazeteport'ta yer alan habere göre, toplantıya Bilal Erdoğan, yandaş patron Ethem Sancak, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen, AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, TBMM darbe Komisyonu Başkanı reşat Petek, Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gibi isimler katıldı.

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu toplantıda “Ensar Vakfı Türkiye’nin değerleri için adına yarışır şekilde önderlik, yol göstericilik yapıyor” dedi.

Darbe Komisyonu Başkanı Reşat Petek, Twitter'da “Sayın Bilal Erdoğan Beyin teşrifleri ile Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması Antalya proğramına iştirak ettik” diye yazdı.

Sancak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak da Ensar Vakfı toplantısındaydı.