Hakan Şükür ve Arif Erdem ihraç edildi

Galatasaray'da yapılan olağanüstü toplantı sonrasında Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen ve gerici faaliyetlerle gündem olan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem 6 yıldır aidat ödemedikleri için kulüpten ihraç edildi...

Galatasaray Kulübü’nün dün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında, Cemaat ile olan ilişkileri dolayısıyla kulüp disiplin kurulunun değerlendirmesi sonucunda yönetim kurulunun üyelikten çıkartılmalarına karar verdiği eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz ile Hazim Sesli ile ilgili oylama yapılmıştı.

Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen ve gerici faaliyetleri ile gündem olan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem Galatasaray üyeliğinden ihraç talebi mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın tepkisi üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu ani bir kararla Hakan Şükür ve Arif Erdem in üyelikten ihracını görüşmek için saat 17.00'de olağanüstü toplanma kararı aldı.

AİDAT YÖNTEMİ

Galatasaray'da yapılan olağanüstü toplantı sonrasında Hakan Şükür ve Arif Erdem 6 yıldır aidat ödemedikleri için kulüpten ihraç edildi.

8 yıldır aidat ödemeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem, Galatasaray Spor Kulübü'nden ihraç edildi. Şükür ve Erdemle birlikte 2 bin 700 kişi de ihraç edildi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Galatasaray'dan yapılana açıklamada "Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereğince “Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine” karar verilmiştir" denildi.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN AÇIKLAMA 

Galatasaray'dan 6 yıllık aidatını ödemediği gerekçesiyle ihraç edilen Hakan Şükür'den ilk açıklama geldi.

Şükür açıklamasında bir sosyal medya kullanıcısının mesajını alıntılayarak "Yine mi gol attım yani! Her türlü Galatasaray'a hizmet önemli.;)) Diğer sorunlarda çözüldümü harika!" ifadelerini kullandı. 

İşte Şükür'ün açıklaması:

Hakan Şükür'ün konuya ilişkin "Kamuoyuna açıklamamdır" başlığı ile paylaştığı istifa açıklaması ise şu şekilde: