Hakan Şükür ABD'de köfteci açtı

15 Temmuz darbe girişiminden ABD'ye kaçan AKP eski Milletvekili Hakan Şükür’ün, Amerika California’da Tuts adlı bir kafe açtığı ortaya çıktı.

“Terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla Türkiye’deki mallarına el konulan Hakan Şükür’ün masa masa dolaşıp müşterilerine yemekleri beğenip beğenmediklerini sorduğu öğrenildi.

FETÖ soruşturmaları ve açılan davalar sebebiyle ABD'ye kaçan ve haklarında yakalama kararı olan birçok isim halen yurtdışında bulunuyor. O isimlerden biri de eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür.

Sözcü'deki habere göre, 2015'te İstanbul'daki evini satan ve bankadaki parasını çektikten sonra Türkiye'den ayrılan Şükür, kısa süre sonra ABD'de ortaya çıkmıştı. Şükür, bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı. Spor akademisi kurma girişiminde bulunan Şükür, Türkiye'de darbe girişiminden dolayı yargılanırken, ABD'nin California eyaletinde köfteci dükkanı işletmeye başladı.

Palo Alto'da, Stanford Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede Tuts Bakery & Cafe adlı yeri işleten Hakan Şükür'ün Türkiye'deki tüm mal varlığına el konuldu. Hakan Şükür'ün Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Sermet Şükür de tutuklanmış, şartlı tahliye ile serbest kalmıştı.