'Evinize gelen giden belli değil' diyen apartman yöneticisini vurdu

Samsun'da bir kadın, "Evinize gelen giden belli değil, rahatsız oluyoruz" diyen apartman yöneticisini ruhsatsız bir silahla vurdu.

Samsun'da Döne Y. isimli bir kadın, aidat yüzünden tartıştığı aparman yöneticisi Muhammet Atila'yı tabancayla ateş ederek sırtından yaraladı.

Olay bugün Atakum ilçesindeki Cumhuriyet mahallesinde meydana geldi. Apartman yöneticisi olan Muhammet Atila aidat parasını almak için dördüncü katta oturan Döne Y.'nin kapısını çaldı. Kapıyı açan ablasıyla aidat ödemediğini söyleyerek tartışan Muhammet Atila parayı alıp daireden ayrıldı. Bir süre sonra yeniden Döne Y.'nin dairesine tekrar gelen ve tartışmayı sürdüren Muhammet Atila'nın "Evinize gelen giden belli değil. Bir sürü yabancı şahıs gelip gidiyor. Rahatsız oluyoruz" dediği belirtildi. Tartışma kavgaya dönüşürken evdeki ruhsatsız tabancayı alan Döne Y. yöneticiye  ateş etti.

Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan yönetici Muhammet Atila, çağrılan sağlık ekibi tarafından ambulansla Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Döne Y. ise gözaltına alındı.