Eski cemaatçi Gülerce: Fethullah Gülen, MHP ve CHP'liler için suikast emri verdi!

Bir zamanlar Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden olan Hüseyin Gülerce, AKP yandaşı "gazete" Star'da bugün kaleme aldığı yazısında, "Fethullah Gülen'in CHP ve MHP milletvekilleri ile daha önce cemaat medyasında yazan gazeteciler için suikast talimatı verdiğini" iddia etti.

Bir dönem adı Fethullah Gülen cemaati ile anılan AKP yandaşı "gazete" Star'ın yazarı Hüseyin Gülerce, darbe girişiminin planlayıcısı olduğu iddia edilen Fethullah Gülen'in "MHP ve CHP milletvekilleri ile daha önce Gülen medyasında yazmış kalemler için suikast talimatı verdiğini" iddia etti.

Gülerce, "Besbelli FETÖ’nün yeni suikast hazırlıkları var. 15 Temmuz darbe girişiminde yarım kalan ihanetlerini devam ettiriyorlar" görüşünü savundu.

İŞTE O YAZI

Hüseyin Gülerce'nin "FETÖ’nün suikast hazırlıkları" başlığıyla yayımlanan (19 Ocak 2017) yazısında şu ifadeler yer aldı: 

15 Temmuz darbe girişimi, F. Gülen’in, şer odaklarının taşeronu olarak neler yapabileceğini gösterdi. 

Darbe karargâhlarında, TRT’de subaylara komut veren siviller ortaya çıktı. Darbecilerin bütün itirafları FETÖ’yü işaret etti.

Gelin görün ki, F. Gülen “benim arkadaşlarım bilerek karıncanın üzerine bile basmamıştır” diye hala maval okuyor.

Bir bedende iki insan ve ikisinin birbirinden hiç haberi yok!. Şizofren demeyeceğim, hainliği ve alçaklığı küçültür. Rol yapıyor. Cami kürsülerinde ayılıp bayılmalar dâhil hep rol yaptı. Sonunda ABD’ye çağırdılar, rolü doğrudan kendisine söyleniyor.

Dört gün önceki son konuşmasında açıktan suikast talimatları verdi. İki hedef gösterdi: 1. CHP ve MHP ileri gelenleri. 2. Daha önce Gülen medyasında yazmış kalemler…

Şöyle konuşmuş:

“Şimdi ise ayağa düşmüş bir şey var: MHP’den mi, CHP’den mi, bir insanı öldürtmek suretiyle bir de onlarda Hizmet Hareketi’ne karşı antipati uyarma…

“Bir de müfteri kalemler var, o müfteri kalemlerden bazılarına bir şey yapabilirler. Dolayısıyla da derler ki, “Bunu da Hizmet yaptı. Çünkü daha evvel içlerindeydi, ihanet ettiğinden dolayı cezalandırdılar…”

F. Gülen’den üç gün sonra bir meczup tetikçi bu “kalemleri” açıkladı. İngiltere’ye kaçan Önder Aytaç Facebook üzerinden konuştu: “Hüseyin Gülerce, Latif Erdoğan ve Kemalettin Özdemir gibiler…”

Besbelli FETÖ’nün yeni suikast hazırlıkları var. 15 Temmuz darbe girişiminde yarım kalan ihanetlerini devam ettiriyorlar.

F. Gülen’deki pişkinlik, riya ve takiyyenin tarihte bir örneği yoktur. Gülen Fitnesi, milletin bağrına bir hançer gibi saplandı. Evlatlarla babalar, kardeşler, eşler, hısım akraba birbirine düştü. Milletimizin masumiyetine zift atıldı. Himmet, fedakârlık duyguları istismar edildi, hayır ve iyilik duyguları bir ihanete kanalize edildi.

 

F. Gülen’in şer odakları ile yürüttüğü ihanet henüz bitmedi...