Eşinin elinden ölü taklidi yaparak kurtuldu

Şanlıurfa'da eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın ölü taklidi yaparak ölümden kurtuldu.

Olay cuma günü öğle saatlerinde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi'nde yaşandı. 34 yaşındaki Hanım K. ile 40 yaşındaki eşi Ahmet K. arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. 

Tartışma sırasında eline bıçak alan Ahmet K., eşi Hanım K.'yı bıçaklamaya başladı. Birçok yerinden bıçaklanan Hanım K. ağır yaralanarak yere düştü. Yere düştükten sonra kurtulmak için ölü taklidi yapan kadın, eşi evden ayrılana kadar yerde bu şekilde bekledi. 

Daha sonra Ahmet K. üstündekileri değiştirip ellerini yıkadı ve evden ayrıldı. Eşinin evden ayrılması üzerine Hanım K. sürünerek komşusuna gitti. Kapıyı açan komşuları olay yerine sağlık ekipleri çağırarak yaralı kadının hayatını kurtardı. 

Hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Hanım K., yoğun bakıma alındı. Ahmet K., eşini bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı.

Hastanede kardeşini bekleyen Ali Bucak, “Bu eniştem olacak adam kız kardeşimi öldürmek için eve geliyor. Ondan sonra sinsice bıçağı alıp boynuna vuruyor, aşırı şekilde, öldürmek maksadıyla. Ondan sonra soğukkanlılıkla evin içinde ellerini yıkıyor, elbiselerini değiştiriyor. Daha sonra da rahat bir şekilde evden çıkıp mahalleden uzaklaşıyor. Biz böyle birisinin sokaklarda gezmesini istemiyoruz. Zaten evden ruhsatsız silahını da alıp 'ben büyük oğlumu da öldüreceğim, ondan sonra çekip gideceğim buralardan' diyor. Böyle bir insanın sokaklarda dolaşmasını istemiyoruz. Diğer çocukları var, şu anda onları biz koruyoruz” dedi.