Erzurum’da iki ayı ölü bulundu, halk 'selfie' çekti

​Erzurum-Erzincan karayolu kenarında birisi dört pençesi kesilmiş, diğeri de üzeri toprakla örtülmüş durumda iki ayı cesedi bulundu. Ayı cesetlerini görenler selfie çekmek için birbirleriyle yarıştı.

​Erzurum-Erzincan karayolunun iki kenarında 300 metre arayla duran ayıları gören bölge halkı, ayılarla "hatıra fotoğrafı" ve selfie çekmek için birbiriyle yarıştı. DHA'nın haberine göre, 2 katledilen ayılardan birinin dört pençesi de kesilmiş haldeydi.

Ayıları görenlerden Deniz Demir, "Erzurum’dan Aşkale’ye giderken yolun hemen yanında bir ayı gördük. Durup bir süre baktıktan sonra ölü olduğuna kanat getirince yanına gittik. Ayının öldüğüne üzülürken, ayaklarının kesilip götürüldüğünü görünce şok olduk. Bir süre ilerledikten sonra bir başka ölü ayı da gördük. Onun da üzeri toprakla örtülmüş. Yetkililerin, ayıların ölüm nedenini ve ayaklarını kesip götürenleri bularak adalete teslim etmesini istiyoruz" dedi.

Karayolundan geçenlerin rahatlıkla görebildiği ölü ayıların yanında durarak uzun kuyruk oluşturan yurttaşlardan kimi ayılarla birlikte selfie, kimi de hatıra fotoğrafı çektirdi.