Erdoğan’dan milletvekillerine yemek daveti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'nin referandum kampanyasının başlatmasının hemen öncesinde milletvekilleriyle yemekte buluşuyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir grup AKP milletvekilini bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda vereceği yemeğe davet etti.

Hürriyet'in haberine göre AKP’nin cumartesi günü referandum startını vereceği program öncesinde verilecek sürpriz yemekte ağırlıklı olarak anayasa değişikliğinin ve yeni sistemin konuşulması bekleniyor.

Yemekte Erdoğan’ın, anayasa değişikliğinin "Meclis görüşmelerindeki tutumları" nedeniyle milletvekillerine teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni kapı kapı dolaşarak millete anlatın” mesajı vereceği belirtiliyor. Cumhurbaşkanlığı’nın AKP'li milletvekillerine yemek davetini hafta başında yaptığı öğrenildi.

Erdoğan, referandum kampanyası kapsamında yarın da Manisa’daki toplu açılış töreninde vatandaşlara seslenecek. Erdoğan’ın hafta sonu yapılması planlanan diğer il ziyaretlerini ise AKP'nin Ankara’da yapacağı Cumhurbaşkanlığı Sistemi Tanıtım Toplantısı nedeniyle ertelediği öğrenildi.