Erdoğan'a hazırlık için sökülen 'Denizli Atatürk Stadı' tabelası yerine asıldı

Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye gelişi nedeniyle, 'Denizli Atatürk Stadyumu' tabelasının kaldırılması kentte büyük tepki gördü. Tabela yeniden yerine kondu.

dha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye gelişi nedeniyle,  'Denizli Atatürk Stadyumu' tabelasının kaldırılması kentte büyük tepki görünce, yeniden yerine konuldu.

'Denizli Atatürk Stadyumu' tabelasının kaldırılmasına tepki gösteren CHP'liler stat önünde protestoda bulundu. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, tabelanın sökülmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Atatürk adının ciddiyetsizce sökülmüş olması ve dün geceden bu yana kafa karıştıran açıklamalar, yetkililerin vatandaşımızdaki Atatürk hassasiyetini anlayamadıklarından kaynaklanıyor. Yıllardır stadımızın girişinde yer alan ve Atatürk Stadı olarak gönüllerimize yazdığımız Atatürk'ümüzün yer aldığı bu tabelanın toplumun vicdanını incitmeden, insanları germeden, kafalarda şüphe yaratmadan, yarım saatlik bir tamiratla çözülebileceği bir şekilde yapılması gerekirken dün gece alelacele çekicilerle sökülmüş yerinden kaldırılmıştır" dedi.

Vali Ahmet Altıparmak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin tabelanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sonrası asılacağını söylediklerini hatırlatan Sancar, "Bu konudaki yetkililerin şaşırtıcı beyanlarının yanında, alelacele bu tabelanın yerine takılıyor olması CHP'nin, Atatürkçülerin, duyarlı ve sorumlu vatandaşların başarısıdır" diye konuştu.

Tabelanın, Erdoğan'ın konvoyundaki otobüslerin geçişi nedeniyle söküldüğü iddia edilmişti.