Erciyesspor'dan Müftülüğe dilekçe: 100 bin lira lazım, yardım toplayın!

1932 yılında kurulan ve iki defa Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Kayseri Erciyesspor Kulübü, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, kulübün taraftarları, yardım toplanması için İl Müftülüğü’ne dilekçe verdi.

1932 yılında kurulan ve iki defa Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Kayseri Erciyesspor Kulübü, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, kulübün taraftarları, yardım toplanması için İl Müftülüğü’ne dilekçe verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, ilk olarak İl Müftülüğü’ne giden Kayseri Erciyesspor taraftarları, Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor’un futbolcu lisanslarını çıkarması için gerekli olan 100 bin TL’nin toplanması için dilekçe verdi. Dilekçeyi İl Müftü Yardımcısı Salih Sezik teslim aldı.

Dilekçenin teslim edilmesinden sonra taraftarlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet İncialan, “1932 yılında kurulan ve şanlı tarihinde pek çok başarıya imza atan Kayseri Erciyesspor bugün kapanma noktasına gelmiştir. Türk futbol tahinde üst üste 2 yıl Süper Lig’e çıkarak adını yazdıran bugünkü Kayserispor’a Süper Lig hakkını devreden önemli sporcular yetiştiren 84 yıllık koca çınar komaya girmiştir. Gerek yöneticilerin basiretsizliği, gerekse il yöneticilerinin vurdum duymazlığı sonucu bu duruma gelinmiştir. Kulüpler yasası çıkmadığı sürece bize benzer takımların sayısı çoğalacaktır” dedi.