Devlet Bahçeli’den Abdulkadir Selvi’ye sert sözler

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında AKP’ye yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye sert sözlerle yüklendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında AKP’ye yakın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye sert sözlerle yüklendi.

MHP Lideri Bahçeli, “Biz Selvi’nin soy isim olduğunu düşünürken araştırıp at arabalarının yanlarındaki küçük direkler olduğunu da öğrenmiş olduk” dedi.  

Bahçeli özetle şunları söyledi:

“Hala kalemini nefret silahı gibi kullananları da fark etmemişiz edememişiz. Babıali yokuşunda dik bucak asıl maksadını saklayan ve kafasındaki bulanıklığın eseri olan bu şahsın geçen hafta ardı arkasına yazdığı makaleler ibret ve esef vericidir. Doğan medyası 21 Şubat’ta diyor ki ‘Parti açısından MHP iki ucu kessin bıçak Ak Parti’nin çok önemli bir Kürt seçmeni vardır.  Kürtlerden iki oy alan parti var.

Biri HDP diğeri Ak Parti’dir.’ 22 Şubat’ta ise çıtayı yükseltip şunları zırvalıyor:  Ak Parti önemli oranda Kürt seçmene sahip oluğu için MHP ile mesafesinde dikkatli olması lazım.’ Biz Selvi’nin soy isim olduğunu düşünürken araştırıp at arabalarının yanlarındaki küçük direkler olduğunu da öğrenmiş olduk.  Bu zatın şuursuz ve ucube sözleri bizim nezdimizde küçücük kalmaya ufalanmaya mecbur ve mahkumdur. Tam bir inançla söylüyorum ki Milliyetçi hareket Partisini Kürt kardeşlerimizin karşısında gösteren bu bahaneyle kaleminden zehir damlayan hem bölücü hem de su katılmamış Türkiye düşmanıdır.”