Davutoğlu partideki kriz sonrası ilk kez konuştu: Sanal şarlatanlar!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partideki yetkilerinin kısıtlanması sonrası ilk kez grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, "Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam" dedi.

AKP'de yaşanan kriz sonrası Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, "Nefsimi ayaklar altına alırım, bu davadaki kimsenin kalbini kırmam" derken "Eski Türkiye defterini yeniden açmaya çalışan sanal şarlatanların ayak oyunlarına, ameliyat girişimlerine izin vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Açıklamadan başlıklar:

AKP hiçbir tartışmaya, hiçbir hesaba, makama kurban edilmeksizin korunacak en kıymetli hareketimizdir.

AKP, Türkiye için siyaset yapan yegane partidir. 1 Kasım'da milletin oylarıyla bir destan yazdık. Bunu sizler başardınız, bizler başardık. 

Türkiye'ye yakışan özgürlükçü, adil bir anayasa sözü verdik, bu sözü yerine getireceğiz. 

Eski Türkiye defterini yeniden açmaya çalışan sanal şarlatanların ayak oyunlarına, ameliyat girişimlerine izin vermeyiz.

DESTAN YAZDINIZ

Dokunulmazlık konusu açıldığında mangalda kül bırakmayanlar şimdi milletvekillerimize saldırıyor. Terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır. Bu maşalara gereken dersi veren, AKP grubumuzu yürekten tebrik ediyorum. Dün bir destan yazdınız.

HER MAKAMDAN VAZGEÇİRİM

Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Bugün herkes imtihandadır.

Biz sadece sağ ve sol kolumuzda dosya tutanlara inanırız, onun dışındakiler ne dosya tutarsa tutsun. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne fitne üretirse üretsin.