Cinnet getiren asker 3 arkadaşını öldürdü, intihar etti

Manisa'nın Kula ilçesinde karakolda cinnet getiren bir asker, 3 arkadaşını silahla öldürdü. Asker, 3 arkadaşını da yaraladıktan sonra intihar etti.

Manisa Kula'da bulunan karakolda bir asker 3 askeri öldürüp 3 askeri de yaralayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki jandarma karakolunda sabaha karşı yaşanan olayda, ismi henüz açıklanmayan ve cinnet getirdiği belirtilen asker, koğuşta otomatik piyade tüfeği ile uyuyan erlere ateş açtı.

Olayda, 3 asker hayatını kaybetti. Yaralanan 3 asker ise 112 Acil Servis ekiplerince Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinnet getiren asker intihar etti.

VALİLİK: YARALI ASKERLERİN HAYATİ TEHLİKELERİ YOKTUR

Manisa Valiliği'nce yapılan açıklamada ise "Kula İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan bir jandarma erin, kişisel nedenlerden kaynaklandığı düşünülen bir gerekçeyle saat 03.20de askerlerin istirahatte bulunduğu sırada koğuşu otomatik silahla taraması sonucu 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı" denildi.

Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen açıklamada, birlikte görev yapan diğer askerlerin herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı kaydedildi.

Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda koğuşta istirahatte olan askerlerden İzmir Konak nüfusuna kayıtlı Hüseyin Tolga Hepgül ve Bursa Orhangazi nüfusuna kayıtlı Mümin Pınardağ koğuşta hayatını kaybederken, İzmir Bornova nüfusuna kayıtlı Orhan Sünnüoğlu ise kaldırıldığı Kula Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 3 askeri öldürdükten sonra intihar eden asker Nedim Abeş'in ise Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.