CHP'li vekil Şenocak'a pantolon ve cımbız gönderdi: Sen de giy için rahatlasın!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, pantolon giyip kaşlarını alan ve bu şekilde üniversiteye giden kız öğrencilerin "cehenneme gideceğini" söyleyen gerici İhsan Şenocak'a kargoyla pantolon ve cımbız gönderdi.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, pantolon giyip kaşlarını alan ve bu şekilde üniversiteye giden kız öğrencilerin "cehenneme gideceğini" söyleyen gerici İhsan Şenocak'a kargoyla pantolon ve cımbız gönderdi. 

CHP’li vekil Biçer, İhsan Şenocak’ın gerici fetvasının kabul edilemez olduğunu belirterek, Şenocak hakkında önce adliyede suç duyurusunda bulunup ardından bir kadın pantolonu ve bir cımbız alarak Şenocak’a gönderdi.

"BUNLARIN ZİHNİYETİ BOZUK"

CHP’li vekil, Şenocak ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Kızlarımız kot pantolon giyince yüreği parçalanan ama el kadar çocuklara tecavüz edilince sesi çıkmayan din istismarcısının toplumu karanlığa sürüklemesine ve Şenocakgillerin zihniyetinin kız çocuklarımızın geleceğini karartmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kullandığı sözleriyle Ensarcı zihniyetin devamı olduğunu ayan beyan ifade etmekten kaçınmayan Şenocak, neden 50-60 yaşındaki adamlarla evlendirilen kız çocuklarına uzaktan bakıyor da tek kelime söylemiyor? Neden Kuran kursunda kemerle dövülen çocuklarla ilgili konuşmuyor? Neden şiddete maruz kalan, öldürülen kadınları gündemine almıyor? Ensar’da, tarikat yurtlarında tecavüze uğrayan kız çocukları için neden kürsüye çıkıp da vaaza vermedi? Neden Aladağ’da tarikat yurtlarında ölen çocuklar için kürsüye çıkıp vaaz vermedi? Neden yüreğinin sesi titremedi?"

PANTOLON GİYEN KADINLARI HEDEF ALAN ŞENOCAK’A PANTOLON VE CIMBIZ GÖNDERDİ

Manisa Milletvekili Biçer, Şenocak hakkında Türk Ceza Kanınu'nun 122. maddesi uyarınca nefret ve ayrımcılık, 125. maddesi uyarınca hakaret ve 216. maddesi uyarınca halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarından suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. 

Ayrıca Şenocak'a pantolon ve cımbız gönderdiğin de ifade eden Biçer, "Ayrıca kız çocuğu pantolon giyince içi parçalanan Şenocak’a bir pantolon ve bir cımbız gönderdim. İçi parçalanmasın. Kendisi giysin içi rahatlasın” dedi.

"TEDAVİ OLSUN MODERN DÜNYAYI GÖRSÜN"

“Şenocak’a bir de önerim var” diyen CHP’li vekil, “Din istismarcılığı yapan Şenocak’a bir kadın mucit olan Patricia Bath tarafından bulunan lazer ile katarakt tedavisini kullanarak modern dünyayı görmesini, bulunduğu karanlık dünyadan kurtularak halkı kışkırtmaktan vazgeçmesini, insanlığa yararlı işler yapmasını tavsiye ediyorum” dedi.