CHP'den kavga açıklaması

Meclis'te dün yaşanan kavgaya ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Ben olayları yatıştırmaya gitmişken Akif Yılmaz adlı milletvekilinin beni merdivenlerden aşağı iteklemesi kabul edilebilir bir şey değil. Ben de insanım bana dokunamayacağını söyleyerek kendisini uzaklaştırdım"

Meclis'te dün yaşanan kavganın ardından CHP'den iki açıklama geldi. CHP Grup başkanvekili Engin Altay, "Benim bir iktidar milletvekili darp ettiğim algısı da yanlıştır. Ben olayları yatıştırmaya gitmişken Akif Yılmaz adlı milletvekilinin beni merdivenlerden aşağı iteklemesi kabul edilebilir bir şey değil. Ben de insanım bana dokunamayacağını söyleyerek kendisini uzaklaştırdım. Sayın Bahçeli’nin dün geceki açıklamaları gösteriyor ki, Sayın Bahçeli bir an evvel saraya yaver olma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır" dedi.

Grup Başkanvekillerinden Özgür Özel ise "Dün yaşananlardan dolayı milletvekillerimiz son derece üzgündür. Ancak AKP’nin dün gece böylesine saldırması tamamen suçluların telaşıdır" ifadelerini kullandı.