Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Cezaevinde tutulan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'tan yeni resim

Edirne F Tipi Cezaevinde tutulan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın resim çalışmaları sürüyor. HDP Basın Bürosu Demirtaş'ın yeni resmini paylaştı.

Yayın Tarihi: 01.06.2017 , 14:56 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:47

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutulduğu Edirne F Tipi Cezaevinde şiir, öykü ve resim çalışmalarını sürdürüyor. 

T24'te yer alan habere göre Demirtaş çizdiği ikinci bir resmi daha gönderdi. 

Demirtaş daha önce de cezaevinde "Deniz Kızı", "Kara Gözlere Selam Olsun", "Halep Ezmesi" öykülerini yazmış, öyküler çeşitli gazetelerde yayınlanmıştı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde kaleme aldığı “Bulaşıcı Cesaret” şiirini de yasaklanmıştı.

Demirtaş'ın son yaptığı resim şu: 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.