Cem Küçük'ten geri adım: İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır

"Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim" diyen Cem Küçük, "Mavi Marmara'daki manyak tipler" ve "İsrail'e kafadan düşman olanlar" sözlerinden geri adım attı. Küçük, "İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır" dedi.

Haber Merkezi

"Ak Parti radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayırmalı" diyen küçük, gelen tepkiler üzerine geri adım attı.

"Kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var" diyen Küçük,  "İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır" dedi.

Küçük, Mavi Marmara'dakilere "manyak tipler" demediğini öne sürerek, "Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim" diye konuştu.

"Dolaşıma sokulan videonun son derece kötü niyetlidir" iddiasında bulunan Küçük, "Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NU HEDEF ALDI

Buna karşın AKP'li Cem Küçük kendisini savunmak için eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı.

"Davutoğlu'nun hayalci politikaları hem ülkemize hem alem-i İslam'a kaybettirdi. Artık gerçekçi bir dış politika hattında yürüyeceğiz" diyen Küçük, "Rus uçağı olayında da Davutoğlu kafası Türkiye'yi mahvetmiştir. Rusya ile de kavga etmemiz çok yanlıştı. Mühim olan milli menfaatlerdir" diye yazdı.

Küçük, "Davutoğlu'nun ideolojik Batı düşmanı politikası Türkiye'ye zarar vermiştir. Türkiye yeni dönemde çok daha akıllı ve gerçekçi olacaktır" iddiasında bulundu.

İşte Cem Küçük'ün "yanlış anlaşıldığını" öne sürdüğü sözleri: