Çayın 2 lira olduğunu duyunca kahvehaneyi taradı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde arkadaşıyla kahvehaneye gelerek büyük bardak çay isteyen kişi, çayın fiyatını yüksek bulunca kahvehaneye kurşun yağdırdı. Kahvehane içerisinde bulunun bir kişi yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kahvehanede arkadaşıyla çay içen şahıs, bir bardak çayın fiyatının 2 lira olduğunu duyunca kahvehaneyi taradı. Saldırıda içeride bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşıyla kahvehaneye gelen ve henüz ismi belirlenemeyen şahıs, elindeki su bardağına çay doldurulmasını istedi. Çayı aldıktan sonra bir buçuk lira uzatan şahısa, işletmeci Gültekin A. büyük çayın 2 lira olduğunu söyledi. Bunun üzerine şahıs öfkelendi ve çaycı ile kavgaya etmeye başladı. Öfkeli kişi, çevredekilerin ve yanında bulunan arkadaşının araya girmesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı. 

DHA'nın haberine göre, şahıs, arabasına bindikten sonra kahvehaneye dört el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bu esnada kahvede bulunan müşteriler arasındaki mahalle muhtarı olduğu öğrenilen Celal Şar isimli şahsın kulağından yaralandığı fark edildi. Yaralı Celal Şar, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridi çekerek incelemelere başladı. Yol üzerinde boş kovan arandı ancak bulunamadı. Şahsın silahını araç içerisinden ateşlediği tahmin edilirken, polis olay yerinden kaçan ve plakası alınamayan beyaz aracın tespiti için güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.