Çarpıcı iddia: Süleyman Soylu, Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkacak

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun fırsatını bulsa Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkabileceğinin iddia edildiğini söyledi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Takan, Soylu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ile şiddetli geçimsizlik yaşadığını, kabine revizyonunda operasyona maruz kalma ihtimalinin konuşulduğunu belirtti.

Dahası Takan, Soylu'nun fırsatını bulsa Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkabilecek faaliyet yürüttüğünün iddia edildiğini aktardı.

Takan'ın yazısının o kısmı şöyle;

AKP'de çalkantılı bir diğer durum da, Meclis bütçe görüşmelerinin ardından beklenen kabine revizyonu. Tabii olarak isimler havalarda uçuşuyor. Fakat, üzerinde en fazla durulan isim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Parti teşkilatı içinde faaliyetleri (!) saray tarafından yakından takip ettirilen, damat Berat Albayrak ile şiddetli geçimsizlik sorunu olan Süleyman Soylu'nun da bir operasyona maruz kalıp kalmayacağı hararetle takip ediliyor. AKP içinde işi çok daha ileriye götürüp, "Süleyman Soylu öyle bir teşkilatlanıyor ki, en ufak bir fırsatını bulsun reisin karşısına aday olarak çıkar" diyenler bile var. Hatta, bu faaliyetleri Erdoğan tarafından çok yakından bilindiği için, "Soylu'nun son zamanlardaki aşırı agresifliğini göze girme çabaları"na bağlayanlar da...