'Çağın vicdanı Said Nursi' kitabının yazarı İzmir'de öğretmenlere 'eğitim' verecek!

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Mesleki Gelişim Akademisi'nde, il genelindeki rehber öğretmenlere Nevzat Tarhan tarafından seminer verilecek. 'Çağın vicdanı Bediüzzaman', 'Mesnevi Terapi', 'Yunus Terapi' kitaplarının yazarı, 'Solculuk ve eşcinsellik hastalıktır' sözünün sahibi Nevzat Tarhan'ın rehber öğretmenlere 'eğitim…

soL-İzmir

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Mesleki Gelişim Akademisi'nde, il genelindeki rehber öğretmenlere Nevzat Tarhan tarafından seminer verilecek... "Çağın vicdanı Bediüzzaman", "Mesnevi Terapi", "Yunus Terapi" kitaplarının yazarı, "Solculuk ve eşcinsellik hastalıktır" sözünün sahibi Nevzat Tarhan'ın rehber öğretmenlere "eğitim" verecek olması kentte tepkiyle karşılandı.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim Akademisi kapsamında 23 Şubat 2018 tarihinde Sabancı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda, kent genelindeki rehber öğretmenlere yönelik bir seminer düzenliyor. Seminerin konuşmacısı ise Nevzat Tarhan.

GÜLEN CEMAATİNİN ABANT TOPLANTILARINA KATILMIŞTI 

AKP yandaşı olmasıyla ve Fethulah Gülen cemaatinin Abant toplantılarına katılmasıyla tanınan Nevzat Tarhan'ın "Çağın vicdanı Bediüzzaman", "Mesnevi Terapi" ve "Yunus Terapi" adlı kitapları bulunuyor.

GERİCİ VE HOMOFOBİK 

Ayrıca homofobik ve gerici kimliğiyle de tanınan Tarhan'ın "Solculuk ve eşcinsellik hastalıktır" sözü de kamuoyunda tartışılmıştı.