Boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam'ın annesi: Katilin idam edilmesini istiyorum

Zonguldak'ta boğazı kesilerek öldürülen genç kadının annesi, "Kızımın katilinin idam edilmesini istiyorum" dedi.

Zonguldak’ta geçtiğimiz Şubat ayında boğazı kesilerek öldürülen 22 yaşındaki Necla Sağlam’ın annesi, olayla ilgili tutuklanan su tesisatçısı için "Kızımın katilinin her gün santim santim kesilerek idam edilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

İHA'nın haberine göre, Isparta'da büro yönetimi ve sekreterlik bölümünden mezun olduktan sonra Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olarak göreve başlayan 22 yaşındaki Necla Sağlam, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilmiş halde bulunmuştu. Adli Tıp'tan gelen raporların ardından Zonguldak'a gelen Necla Sağlam'ın annesi Serpil Gökyer, polis ekiplerinden kızının dairesinin anahtarlarını teslim aldı. Anlaştığı nakliyat firması tarafından kızının dairesindeki eşyaları boşaltan acılı anne, şöyle konuştu:

"Kızımın katilini her gün santim santim keserek idam edilmesini istiyorum. Kadınlar bunların kulu değil. Bizi de Allah yarattı. Genç kızlarımızı, çocuklarımızı, kadınlarımızı böyle yapanların idam edilmesini istiyorum. Kimse evladını bir yere bırakamayacak mı? Biz ne zorluklarla büyüttük onları. Benim çocuğum kimsenin bir lokma haramını yememiştir. Benim çocuğum o kadar iyi niyetlidir ki kimseye zararı olmamıştır. Ne istedi benim çocuğumdan. Ben onu büyüteceğim diye neler çektim."