Bir kadın cinayeti haberi de Kırıkkale'den!

İstanbul Tuzla'da askerlik yaparken bir hafta önce izin alıp memleketi Kırıkkale'ye gelen 22 yaşındaki Yılmaz Teskiricioğlu, üvey annesi 32 yaşındaki Sabiha Teskiricioğlu'nu ekmek bıçağı ile öldürdü.

DHA

İstanbul 'un Tuzla İlçesi'ndeki askerlik görevini yapan Yılmaz Teskiricioğlu, bir hafta önce iznini kullanmak üzere memleketi Kırıkkale'ye geldi. İddiaya göre eve geldikten sonra üvey annesi Sabiha Teskiricioğlu ile yine sürekli tartışmaya başlayan Yılmaz Teskiricioğlu, dün gece geç saatlerde çıkan tartışma sırasında, üvey annesi Sabiha Teskiricioğlu'na ekmek bıçağıyla saldırdı.

Daha sonra kanlar içindeki üvey annesini yatak odasındaki elbise dolabının içine koyup kapağını kapatan Yılmaz Teskiricioğlu, evden ayrıldı. Bir süre sonra eve gelen Yalçın Teskiricioğlu, evde eşini bulamadı. Her yerde aradığı eşi Sabiha'yı elbise dolabında kanlar içinde bulan Yalçın Teskiricioğlu, durumu polis ekipleri ile 112 Acil Servis'e haber verdi.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Sabiha Teskiricioğlu, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.