Binali Yıldırım'dan CHP'lilere: Bu milletin parasıyla geçiniyorsunuz, hala utanmıyorsunuz

Binali Yıldırım, CHP'nin SİHA tepkisine "Bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bu lafları söyleyebiliyorsunuz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, belediye başkanları toplantısında konuştu. Yıldırım, CHP'nin SİHA yorumlarına ilişkin, "Bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bu lafları söyleyebiliyorsunuz" dedi.

Başbakan Yıldırım, konuya ilişkin konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Neymiş, SİHA'lara karşılarmış. Niye karşısınız? Vatandaşın hayatına kasteden, 'yol medeniyettir' diye yol yaparken alçakça öldürülen o işçiler varken sesi çıkmayanlar, korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpmadan silah doğrultan alçakları teknolojinin verdiği imkanlarla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz

Bu lafları edeceğinize 'adalet' diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da öyle konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bu lafları söyleyebiliyorsunuz. Önünüzde iki yol var. Teröre açıktan destek veriyorsunuz. Peki yarın oy istemek için vatandaşın önüne gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız."