Bilal Erdoğan'ın yönetiminde bulunduğu derneğe kıyak

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu'nda yer aldığı Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) 10 yıllığına ücretsiz bir bina tahsis etti.

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın vakfı TÜRGEV'e bina tahsisinden sonra şimdi de Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu'nda yer aldığı TÜGVA'ya 10 yıllığına ücretsiz başka bir bina tahsis etti.

Odatv'de yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Komisyonu 2016 yılı Aralık ayı 22. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında dün yapıldı.

Toplantıda, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi’ndeki Samsun evlerinden ‘B blok’ olarak adlandırılan evin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği’ne 10 yıllığına ücretsiz verilmesine karar verildi. CHP ve MHP meclis üyeleri ret oyu verirken, ilgili madde AKP’li üyelerin oylarıyla kabul edilerek meclise gönderildi.