Bilal Erdoğan babasına övgüler yağdırdı: Cumhurbaşkanımız liderliğinde...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Konseyi üyesi Bilal Erdoğan, vakfın Osmaniye il temsilciliğinin açılış töreninde babasına övgüler yağdırdı. Erdoğan, "Son 15 yılda Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye artık bu biçilen kaderin ötesinde bir kaderin arayışına girdi" dedi.

İHA

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Konseyi üyesi Bilal Erdoğan, vakfın Osmaniye il temsilciliğinin açılış töreninde konuştu.

Konuşmasında babasına övgüler yağdıran Bilal Erdoğan şunları söyledi:

"Hakikaten son 200 yıldır adını batılılaşma koydukları bu süreç, ilk gençlerimizi ve ailelerimizi hedef aldı. Bizi topla tüfekle yenemeyeceğini anlayanlar kaleyi içeriden fethetmeye çalışıyorlar. 'Aileleri parçalayalım, çocukları uyuşturucuya, kendi kültürümüze alıştıralım'ın derdindeler. Son 15 yılda Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye artık bu biçilen kaderin ötesinde bir kaderin arayışına girdi. Dünyada mazlumların yanında oldu. Nerede sıkıntı varsa bunun giderilmesi için çalışmalar yaptı. Hakikaten geldiğimiz noktada milli gelire oranla dış yardımda dünya birincisi olduk. Belki dünyanın en zengin ülkesi değiliz ama insanımızın gönlünün zenginliği fersah fersah ötede. Birliğimizi güçlendirdiğimiz müddetçe, karşımızda duracak güç yok. Nice darbeler, nice taarruzlar yaşadık. Maalesef Çanakkale Savaşı'ndan bu yana kafamızı bir türlü kaldıramadık ama artık bu millet değerleriyle güçlenip ayağa kalkıyor. Ülkemiz yeniden şeref kazanıyor, özgüvenle ayağa kalkıyor."