Beton mikseri, içinde hamile kadın olan arabaya bilerek defalarca çarptı

Tartıştığı arabanın sahibine sopayla saldıran beton mikseri sürücüsü, içinde hamile bir kadın olan arabaya defalarca çarptı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

İstanbul Dudullu Organize Bölge Sanayi kavşağında, bir araç ile beton mikseri karşı karşıya geldi. Araç sürücüleri arasında yol tartışması yaşandı. Bu tartışmanın ardından beton mikseri sürücüsü araca defalarca vurdu. Arabanın içinde hamile bir kadın da vardı.

 

A Haber'e konuşan aracın sürücüsü Emre Bağcı olayı şöyle anlattı:

"Kavşağa girerken aşırı hızlı şekilde gelen beton mikseri sürücüsüne elimle yavaş işareti yaptım, "bu kadar hızlı olmanın anlamı yok yavaş olur musun" dedim, adam 'yol benim' dedi. 'Yolun kimin olduğunu tartışmıyorum, çok hızlı geliyorsun, eşim hamile korktu' dedim. Tartışma uzamasın diye ben yoluma devam etmek istedim. Bunun üzerine adam beton mikserini arabamızın üzerine sürdü, önümüzü kesti. Ben de arabadan indim, adama 'Napıyorsun kardeşim bizi mi öldüreceksin' dedim, adam cevap olarak 'Yol benim demedim mi ben sana' dedi.

Bunun üzerine adamın arabasının kapısını açtım. Kapıyı açmamla beraber beyzbol sopasına benzer bir sopayla kafama birkaç kez vurdu. Kendimi toparlayarak zor da olsa adamı arabadan aşağı indirdim ve ben de ona vurdum. Sonra çevredekiler geldi ayırdı bizi. Ardından adam tekrar arabasına bindi ve arabasını geri geri sürmeye başladı. Adamın olay yerinden kaçacağını düşünürken arabamızın içinde eşim varken hızlıca arabamıza vurdu. Önüne atlayıp kendisini engellemek istediğimde aracı benim de üzerime sürdü. Eşim arabanın içindeyken iki kez bu şekilde geri çekilip gelerek arabamıza vurdu. Ardından eşimi arabanın içinden çıkardım ve bundan sonra 2 kez daha aynı şekilde sırıtarak arabamıza vurdu"