Beratcan cinayetiyle ilgili babası konuştu

İstanbul'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Beratcan'ın babası adliyeye gelerek eşine boşanma davası açtı, "Şu anda işsizim çok çaresiz bir durumdayım" dedi.

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan ve katilin ise annesinin arkadaşı olduğu ortaya çıkan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babası Ergün Karakütük avukatıyla birlikte Anadolu Adliyesine gelerek eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı.

DHA'nın haberine göre, adliye önünde avukatıyla birlikte konuşan Ergün Karakütük, "Olaylar geçti başımdan ve onları da burada konuşmak için geldim. Daha önceden beni aldattığından haberim vardı ama eşimle konuştuğum zaman da ilk baştan bana sadece telefonla konuştuğunu söyledi. Herhangi bir şey olmadığını ona güvenmemi istedi. Bu şekilde bir şey olduğunu bilmiyordum daha sonra olaylar gerçekleştikten sonra öğrendim. Olayla alakalı benim evim taşlandı, çocuğumun psikolojisi bozuldu. Adresimi değiştirmek zorunda kaldım işimden oldum. Şu anda işsizim çok çaresiz bir durumdayım. Eşimle görüşmüyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum, bilmek de istemiyorum bu saatten sonra. Çocuğumun ölümüne sebep olduğundan dolayı kendisinden şikayetçi oldum" ifadelerini kullandı.