Bekir Bozdağ: Sosyal medyaya kapılan zavallılar...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Şimdi sosyal medya hesapları çıktı. Sosyal medyaya kapılan zavallılar var. Bir fazla tık alma yarışına girme konusu hiç değildir. Din taraftar toplanmak için kullanılamaz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesaplarında yapılan din paylaşımlarına ilişkin açıklama yaptı. Bozdağ, "Din bir magazin konusu değil. Fazla reyting için kullanılacak bir malzeme hiç değil. Şimdi sosyal medya hesapları çıktı. Sosyal medyaya kapılan zavallılar var" dedi.

Ankara'da Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda konuşan Bozdağ, şunları söyledi:

"Din bir magazin konusu değil. Fazla reyting için kullanılacak bir malzeme hiç değil. Şimdi sosyal medya hesapları çıktı. Sosyal medyaya kapılan zavallılar var. Bir fazla tık alma yarışına girme konusu hiç değildir. Din taraftar toplanmak için kullanılamaz. Şöhret olmak için kullanılmaz. Ama maalesef şu anda sosyal medya hesaplarına baktığınızda pek çok şeyi orada görüyoruz. Ben buradan diyorum ki, sosyal medya hesaplarını kullanan herkese bu hesapları nerelerden nasıl yayıldığını hep beraber görünüz. Buradan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Sosyal medya hesapları üzerinden eğer din araştırması yaparsak hataya düşeriz."