Bakan'dan Afrin yorumu: Çokça dua etmemiz gerektiğine inanıyorum

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Aldığımız haberler şu anda birçok atışın isabetli olduğu, 113 bölgeden 108’inin vurulduğu haberini aldık. Rabbim güçlü kılsın, muzaffer eylesin çokça dua etmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile patronların düzenlediği bir etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TSK unsurlarınca başlatılan Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"Bugün Afrin’de ‘Zeytindalı Operasyonu’ başlatıldı. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın. Şuanda aldığımız haberler bir çok atışın isabetli olduğu bölgede yapılan atışlarda 113 hedefin 108’nin vurulduğu haberini aldık. Rabbim güçlü kılsın onları" diyen Bakan, "Çokça dua etmemiz gerektiğine inanıyorum. Diyanet İşleri Başkanlığımız da camilerde fetih süreleri okutacak. Bizlerle de dua edelim. Ülkemizin yanı başında sınır boyunda bir terör koridoruna asla ve asla izin veremeyiz, müsaade edemeyiz. Ülkemizi koruma amaçlı yaptığımız bu operasyonda ben inanıyorum ki başarılı olacağız, muzaffer olacağız" ifadelerini kullandı.