Bakan Eroğlu, AKP hükümeti adına Bahçeli'ye teşekkür etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Nevşehir'de gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız da teşekkür etti, terör konusunda hükümetin yanında yer aldığını ifade ettiler" dedi.

DHA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AKP hükümeti adına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Eroğlu, "terör mücadelesinde hükümete destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ettiklerini" ifade ederken, CHP yönetiminin tutumunu ise CHP’ye oy veren vatandaşlara bıraktığını söyledi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir'de 83 milyon lira harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temelini atan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu valilikte basın toplantısı düzenledi. Soruları yanıtlayan AKP'li Bakan şunları söyledi: 

"MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız da teşekkür etti, terör konusunda hükümetin yanında yer aldığını ifade etti. Teröre karşı destek vermemek gibi bir anlayış olabilir mi? Hangi parti olursa olsun destek vermek zorundadır."