Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bakan açıkladı: Askeri alanların bazıları kentsel dönüşümde kullanılabilir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentlerde boşaltılacak olan askeri alanların bazılarının kentsel dönüşümde kullanılabileceğini söyledi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 10.08.2016 , 15:49 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:18

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentlerde boşaltılacak olan askeri alanların bazılarının kentsel dönüşümde kullanılabileceğini söyledi. 

NTV'nin canlı yayınına katılan Bakan Özhaseki, tahliye edilecek bazı askeri alan ve arazilerin, ihtiyaç olması halinde kentsel dönüşüm alanı olarak kullanılabileceğini ifade etti. Özhaseki, önemli bölümünün yeşil alan olarak kulanılacağını ancak ihtiyaç haline kimi askeri arazilerin kentsel dönüşüm alanı olabileceğini, bu konuda rapor hazırlayacaklarını, son kararı ise Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın vereceğini söyledi. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.