Aziz Kocaoğlu belediyeye ait hizmet binasını özel üniversiteye tahsis etti

İzmir Fuarı'nı yıllardır çeşitli sermaye gruplarına 'sponsorluk' adı altında şov ve teşhir alanı haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bir kamu binasını yeni kurulan bir özel üniversiteye tahsis etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Şube Müdürlüğü tarafından kullanılan hizmet binası, İzmir'in 10'uncu özel üniversitesi olarak kurulan ve hastane…

soL-İzmir

İzmir Fuarı'nı yıllardır çeşitli sermaye gruplarına 'sponsorluk' adı altında şov ve teşhir alanı haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bir kamu binasını yeni kurulan bir özel üniversiteye tahsis etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Şube Müdürlüğü tarafından kullanılan hizmet binası, İzmir'in 10'uncu özel üniversitesi olarak kurulan ve hastane patronu Mehmet Bektur'a ait olan Tınaztepe Üniversitesi’ne tahsis edildi. 

Ege'de Son Söz'den Mehmet İşler'in haberine göre İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereğince İZFAŞ binasının üç yıl süreyle, İzmir Tınaztepe Üniversitesi’ne rektörlük ve akademik birimlerinin eğitim hizmetlerinde kullanılması için tahsis edileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın onayıyla İzmir’de vakıf üniversitesi adı altında faaliyete geçecek Tınaztepe Üniversitesi'nin, Buca’da bulunan Özel Tınaztepe Hastanesi’nin patronu olan ve uzun yıllar Bucaspor’da yöneticilik yapan Dr. Mehmet Bektur'a ait olduğu öğrenildi.