Ayşegül Terzi'ye tekme atan saldırgan tahliye edildi!

Şort giydiği gerekçesiyle 23 yaşındaki hemşire Ayşegül Terzi'ye otobüste tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, tahliye edildi.

Ayşegül Terzi'ye tekma atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, tahliye edildi.

Terzi'ye saldırısına mahkemede de sürdüren Çakıroğlu, mahkemedeki skandaşl ifadesinde "Hocaefendiye gittim. Okudular, cinler musallat olmuş dediler. Hastayım. Otobüste de manevi duygularım tahrik oldu. Oturuşu müstehcendi. Doğru oturmasını söyledim. Uymayınca istem dışı tekme attım. Ülkemizdeki manevi değerler aşındırılıyor. Kadınların iffetli giyinmemesi beni tahrik etti. Manevi duygularımın coşması ile yaptım. Kuran'da açıktır. Kadının kendisini taşıyabilecek bir giyime sahip olması gerekir. Kadının haya perdesinin oluşması için örtüsünün olması gerekiyor. Aksi takdirde şehvet duyguları uyandırıyor" demişti.

Çakıroğlu, mahkemedeki tanık ifadelerine karşı ise "Benim vuruşum orta halli bir vuruştu. Spor ayakkabılarım esnekti. Darp raporunu abartılı buluyorum. Ben orada Genelkurmay Başkanı olduğumu söyledim. Bunu hiçbir tanık söylemedi. Hasta olduğumun en büyük delili budur. Ben şeytani bir şey olduğunu, cünüp olduğunu ve Genelkurmay Başkanı olduğumu söyledim. Başka da bir şey söylemedim" dedi.