'Aydın Doğan ve Ahmet Hakan da tutuklanacak' iddiası

AKP'nin tetikçi yazarlarından Cem Küçük, Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alınması sonrası Ahmet Hakan'ı işaret ederek "2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği yapmayın dedim hep. Dinlemediler ve tutuklanacaklar..." dedi.

Haber Merkezi

Doğan Holding'in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun Cemaat operasyonu kapsamında gözaltına alınması sonrası AKP'nin tetikçi yazarlarından Cem Küçük ilginç mesajlar paylaştı.

"Aydın Doğan için geri sayım başladı. Adamı Barbaros Muratoğlu gözaltına alındı. Barbaros Muratoğlu demek Aydın Doğan demektir. Muratoğlu, Doğan'ın FETÖ işlerini yaptı 2011-16 dönemi" diyen Küçük, "Arkadaşlar basın aleminde bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Medya tarihinde önemli bir dönemece girdik. Aydın Doğan'ın emrindeki diğer çomarlar da hesap verecek elbette, tıpkı Barbaros Muratoğlu gibi... 2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği yapmayın dedim hep. Dinlemediler ve tutuklanacaklar... Ahmet Hakan 2013-16 arası FETÖ'ye bilerek isteyerek yardım ve yataklık ettin, dostun Barbaros gibi. Ne olacak şimdi?" ifadelerini kullandı.

Akşam gazetesi de kısa süre önce  Barbaros Muratoğlu'nu hedef almıştı. Murat Kelkitlioğu, Muratoğlu’nun Aydın Doğan’ın “kara kutusu” olduğunu belirtmişti.

Kelkitlioğu, gözaltı kararı sonrası ise "Yazdık, savcılık harekete geçti! Aydın Doğan'ın sağ kolu Barbaros Muratoğlu Ankara'da göz altına alındı! Bu gözaltıyla medyadaki FETÖ operasyonunun düğmesine basılmış oldu! Muratoğlu'nun sorgulanmasıyla soruşturma yukarıdaki isimlere gider!" dedi.