Ara Güler yine Erdoğan'ı övdü: ABD'ye kafa tutan tek lider

Fotoğrafçı Ara Güler, Erdoğan'a yine övgüler içeren sözler sıraladı: Aynı mahallenin çocuklarıyız. Erdoğan'ı lider olarak da seviyorum. Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu, hangi lider Amerika'nın aleyhine tek cümle edebildi bugüne kadar Erdoğan'dan başka?

Ünlü fotoğrafçı Ara Güler, daha önce Kısıklı’daki evinde fotoğraflarını da çektiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok cesur bulduğunu söyledi.

Ara Güler, Sabah gazetesine yaptığı açıklamalarda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da fotoğraflarını çektiniz, öyle değil mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kısıklı'da çektim, evinde. Çok güzel bir evi var. Kütüphanesi de çok güzel. Beni çok güzel ağırladı evinde. Çok samimi bir şekilde karşıladı, kapıya kadar da uğurladı. Büyükşehir belediye başkanlığından beri tanırım kendisini. Aynı mahallenin çocuklarıyız. Erdoğan'ı lider olarak da seviyorum. Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu, hangi lider Amerika'nın aleyhine tek cümle edebildi bugüne kadar Erdoğan'dan başka? Bugüne kadar gelen Cumhurbaşkanları ne yaptı? Demirel'e mesela Morrison Süleyman derlerdi. Şimdi öyle mi? Erdoğan dünyaya 'Biz varız' diyor, Amerika'nın politikalarına kafa tutuyor."