Antalya'da ilk ve ortaokul binalarına imam hatip sınıfları açılacak!

Antalya Valiliği, Konyaaltı, Kepez ve Gazipaşa ilçelerindeki ilkokul ve ortaokul binalarının içine imam hatip sınıfları açıyor.Kaymakamlıklara gönderilen resmi yazıda, "İmam hatip ortaokullarının faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için her türlü tedbirin alınması" istendi.

soL-Antalya

Antalya Valiliği, Konyaaltı, Kepez ve Gazipaşa ilçelerindeki ilkokul ve ortaokul binalarının içine imam hatip sınıfları açıyor. Kaymakamlıklara gönderilen resmi yazıda, "İmam hatip ortaokullarının faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için her türlü tedbirin alınması" istendi. 

Üç ilçenin kaymakamlıklarına Vali adına "İlkokul ve ortaokul binası içinde imam hatip ortaokulu açılması" konulu resmi yazı gönderen Antalya Milli Eğitim İl Müdürü Yüksel Arslan, "Bı konuda her türlü tedbirin alınmasını" istedi. 

Konyaaltı, Kepez ve Gazipaşa kaymakamlıklarına hitaben yazılan yazıda, şöyle denildi: "2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren ilçeninizi talebi doğrultusunda ilkokul ve ortaokul binaları içinde imam hatip ortaokulu açılmasıyla ilgili valilik makamının ilgi onayı, Milli Eğitim Müdürlüğü Kurum Açma, Kapatmai Ad Verme Komisyonu'nun ek listede belirtilen karaları ekte gönderilmiştir."