Ankara'da yangın: Bir ölü, iki yaralı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde üç ahşap evde çıkan yangında konutlardan birinde mahsur kalan yatalak hasta öldü, iki kişi yaralandı.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde çıkan yangında evde mahsur kalan yatalak bir hasta hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

İlçenin Boyalı Mahallesi Tavşançalı mevkisinde bulunan Mehmet Demir, Yücel Çelik ve İbrahim Ayanoğlu'na ait üç evde yangın çıktı. Yangın, bu yapıların büyük bölümünün ahşap ve birbirine yakın olması sebebiyle kısa sürede büyüdü. Binaları tamamen saran ve önce mahalle sakinlerince müdahale edilen yangının söndürülmesi için itfaiyeden yardım istendi.

Gelen itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında, yatalak olduğu için evde mahsur kalan Mehmet Demir (88) yaşamını yitirdi. Olayda, vücudunda hafif yanıklar oluşan Seher Demir ile dumandan etkilenen eşi Ercan Demir yaralandı.

Yangında, üç ev tamamen yanarken konutların birinin alt kısmında ahır olarak kullanılan bölümünde yer alan dört büyükbaş hayvan da telef oldu. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı ve olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.