Ankara Emniyet Müdürlüğünde 25 polis gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fethullah Gülen cemaatine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli 25 polis gözaltına alındı. Şüphelilerden bir bölümünün "Bylock" adı verilen programı kullandığının da tespit edildiği bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fethullah Gülen cemaatine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli 25 polis gözaltına alındı. Şüphelilerden bir bölümünün "Bylock" adı verilen programı kullandığının da tespit edildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre "FETÖ" soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Ankara emniyetinde görevli bir kısım polisler hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltı kararı verilen polislerden 25'i gözaltına alındı. Soruşturmada şüpheli polislerden bir bölümünün, "FETÖ"nün gizli iletişimde kullandığı "Bylock" programı kullandıkları tespit edildi. Şüphelilerin "FETÖ" üyesi olmakla suçlandığı öğrenildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.