'Altın Elbiseli Adam'ın ölüm nedeni belli oldu

Boğaziçi Köprüsü'nde geçtiğimiz gün yaşamını yitiren "Altın Elbiseli Adam" Barkın Bayoğlu'nun ölümüyle ilgili detaylar açıklandı.

"Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen motor dünyasının sevilen ismi Barkın Bayoğlu'nun geçtiğimiz gün Boğaziçi Köprüsü'nde yaşamını yitirmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, iddiaya göre, köpürde bakım sebebiyle duran trafikte eşiyle tartışıp araçtan inen Buğra Erdem'e motosikletiyle karşı yönden gelen Barkın Bayoğlu'nun çarpması sonucu iki isim de hayatını kaybetti.

Kazada ölen Buğra Erdem’in eşi Halide Yasemin Erdem, poliste tanık olarak verdiği ifadesinde, "Arabayla seyir halindeyken eşimle ailevi bir sebepten aramızda tartışma çıktı. Eşim çok sinirlendi ve aracı durdurdu. Daha sonra aşağı inerek yürüdü" dediği öğrenildi.

Emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşi Halide Yasemin Erdem ile birlikte otomobiliyle Anadolu yönüne giderken önceki gece 02.00 sıralarında köprü girişinde bakım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolda durdu. İddiaya göre, otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Yan şeride doğru yürüdü.

Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. 

Kazada ölen Buğra Erdem’in eşi Halide Yasemin Erdem, poliste tanık olarak verdiği ifadesinde “Arabayla seyir halindeyken eşimle ailevi bir sebepten aramızda tartışma çıktı. Eşim çok sinirlendi ve aracı durdurdu. Daha sonra aşağı inerek yürüdü. Son olarak yürürken gördüm. Ben araçtan inmedim. Bir gürültü duydum. Baktığımda kazayı gördüm. Araçtan indim. İlk anda eşimi göremedim. Biraz yürüyünce eşim ve motosiklet sürücüsünü gördüm, yerde yaralı olarak yatıyorlardı. Çarpma anını görmedim” dedi.