Alperen Ocakları yine LGBT'leri tehdit etti: İstesek 200 bin kişi...

Onur Yürüyüşü'ne yine Alperen Ocakları tehdit kustu. 25 Haziran'da yapılacak yürüyüş için "Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Her yıl düzenlenen Onur Yürüyüşü yine faşist çevreleri rahatsız etti. Alperen Ocakları, 25 Haziran'da Taksim'de yapılacak yürüyüşü engellemek için "İstesek 200 bin kişi geliriz" diyerek tehdit savurdu.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı olan Kürşat Mican isimli şahıs, KRT'ye yaptığı açıklamada "Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz, biz yürütmeyeceğiz" diyerek, "Biz hiçbir şekilde ne olursa olsun yürütmeyeceğiz. Onlar hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye o caddeyi kapatırız onlar gelemez zaten oraya. İstesek 200 bin kişi de buluruz" ifadelerini kullandı.

Söz konusu şahıs tehditlerinin devamında, "Bunların projesi her mahallede bir yapı oluşturmak. İstihbaratımızı uyarıyoruz. Bu bir proje, kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi. Eşcinselliği yaygınlaştırarak, aile birliğini yok etmek, üremeyi durdurmak, karı koca ilişkisini sonlandırmak ve karı koca ilişkisinden doğan çocukların yetişip vatana millete hayırlı fert olabilmesini engellemek istiyorlar. Aile yapısının temeline koyulmuş dinamittir. Gençler o yöne doğru meylediyorlar. Özellikle mahalle çalışmalarına indiler" şeklinde cümleler sarf etti.