Akşener'den Erdoğan'a 'İstiklal Marşı' yorumu: Kafasını değiştirse iyi olacak

Meral Akşener, Erdoğan'ın İstiklal Marşı'yla ilgili sözlerine 'Kafasını değiştirse iyi olacak' yorumu yaptı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstiklal Marşı'nın değiştirilmesini savunmasıyla ilgili "Kafasını değiştirse iyi olacak" dedi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener bir gazetecinin, "İstiklal Marşı bestesinin değişmesini gerektiğini düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Kafasını değiştirse iyi olacak. İki yeni gündem yaratma çalışması. Biz AK Parti Genel Başkanı'nın gündem belirleme çabalarının dışında kalmaya özen gösteriyoruz. Söyleyecek sözü olmayanlar işte böyle gündem çarpıtma noktasına gidiyor. Çünkü ben size sorayım. Siz din anlamında inançlarınızı güncellediniz mi? Dolayısıyla orada bir problem yaşıyor. Şimdi İstiklal Marşı'nın bestesini açtı. Anadolu'da bir söz var, 'laf söyledi bal kabağı' denir" diye cevap verdi.

Akşener, Erdoğan'a "Şu araştırma sonuçlarını açıkla kardeşim. Yani çekmecende bulunan araştırma sonuçlarını, kamuoyu yoklamalarını açıkla. Nasıl sonuçlar geliyor ki, nasıl korktun ki, bugün seçime 2 yıla yakın bir süre varken ittifak arayışlarına girdin, ittifaklar yaptın ve her gün başka bir şey söyleyerek panik içinde bir durumdasın. Tekrar söylüyorum açıkla anket sonuçlarını bilelim" dedi.