AKP'nin şarkıcısı coştu: Yetkim olsa Twitter'ı yasaklarım

AKP'nin MESAM'ın başına getirdiği Coşkun Sabah, "Ben Türkiye’nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok! Sosyal medyadaki çeteler beni halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar" dedi, yetkisi olsa Twitter'ı kapatacağını söyledi.

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) AKP'nin atadığı kayyumun başkanı olan Coşkun Sabah, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

AKP'nin yayın organı Sabah'a konuşan Sabah, "100 kusür bestem var bunlardan 20’sini ülkenin yarısı ezbere bilir. Yani ben Türkiye’nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok! Ayrıca duayenlik var bende. Bu meslekte 42 yılımı doldurdum. MESAM yani Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin en eski üyelerindenim. Durum böyle olunca MESAM yönetim kurulu başkanı olmam için de hiçbir engel yok" derken, "Sosyal medyada bir çeteler ordusu var. Tamamıyla ruh dengesi kaybolmuş kişiler bunlar. İşleri karşı görüşten olanlara, iftira atma, Beni de halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar. Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım. Çünkü Twitter artık güzel şeyler için kullanılmıyor. Burayı sadece küfür etme mecrası olarak kullanıyorlar" ifadelerini kullandı.