AKP'li vekilden Bülent Arınç ve Suat Kılıç'a: Zerrece yerleri yok!

AKP'li vekil Mehmet Metiner, Cemaat'in siyasi ayağına ilişkin bir yazı kaleme alırken, Bülent Arınç ve Suat Kılıç'ı hedef aldı.

AKP'de bir yandan Cemaat, bir yandan da 16 Nisan kavgası sürüyor.

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "FETÖ’nün siyasi ayağı" başlıklı bir yazı kaleme alırken, ilginç isimleri hedef aldı.

"Melih Gökçek’in elinde ne tür belge ve bilgi vardır bilmem. Arınç’ın, FETÖ’cü darbe sonrası Başbakan yapılacağına dair bir bilgiye ve belgeye sahip değilim" diyen Metiner, "O yüzden bu tür bir iddiada bulunamam. Ama bildiğim bir şey var ki FETÖ’cülerle mücadele sürecinde Arınç gibiler onlara kol ve kanat gerdiler. 17-25 Aralık sürecinden sonra bile mağduriyet edebiyatı üzerinden onları koruyup kolladılar. Arınç cübbesini giyip onları savunacağını söyleyecek noktaya kadar geldi. Sadece Arınç değil, Suat Kılıç ve benzerleri de aynı şeyleri yaptılar. 16 Nisan’da da zaten hiçbirisi yanımızda değillerdi. Kendi adıma söylüyorum: 16 Nisan’da, yedi düvele karşı mücadele verdiğimiz süreçte meydanlarda yanımızda olmayanların, unvanları ne olursa olsun gönlümüzde zerrece yerleri yoktur..." ifadelerini kullandı.