AKP'li eski bakanın eşinden kabine yorumu: Hayırlı olsun diyemeyeceğim!

AKP’nin eski Bakanı ve AKP MKYK üyesi Hayatı Yazıcı’nın eşi ve AKP İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu üyesi Selma Yazıcı yeni kabineye ilişkin yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yazıcı'nın paylaşım bir süre sonra silmesi dikkat çekti.

AKP’li eski bakanlardan AKP MKYK üyesi Hayatı Yazıcı’nın eşi ve AKP İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu üyesi Selma Yazıcı sosyal medya hesabından “Bazılarının vazgeçilmezliğinin sırrı ne!!!” diye yazarak yeni kabineyi eleştirdi. Selma Yazıcı'nın hesabından "Kabine hayırlı olsun diyemeyeceğim" diye yazdığı ve daha sonra bu mesajı sildiği de iddia edildi.

Yazıcı’nın ilk mesajında yeni kabineyle ilgili "Bazılarının vazgeçilmezliğinin sırrı ne!!! Kabine hayırlı olsun diyemeyeceğim" diye yazdığı sonra bu mesajı sildiği öne sürüldü. Selma Yazıcı bu mesajın yerine “Bazılarının vazgeçilmezliğinin sırrı ne!!!” diye yazarak yeni kabineye tepki gösterdi. 

Selma Yazıcı’nın sosyal medya hesabındaki sabitlenmiş mesaj ise dikkat çekti: “Yıllar öncesinden bir anı” mesajıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 1999 yılında cezaevine girdiği ve avukatlığını Hayati Yazıcı’nın yaptığıyla ilgili bir tweeti paylaştı. O tweette şöyle yazıyor: “İstanbul Belediye Başkanı Erdoğan 26 Mart 1999 günü Pınarhisar Cezaevine girdi. Erdoğan ve avukatı Hayati Yazıcı.”