AKP'de 'Kılıçdaroğlu' çatlağı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yürüyüşe ilişkin, "En kötü şey, eylemin provoke edilmesi olacaktır. Eğer buna mani olabilirlerse, yürüyüşün her safhasında medyada 'sempatik' haberler çıkması kaçınılmazdır. 69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu" diyen Star yazarı Ahmet Taşgetiren, bir diğer yandaş isim Hilal Kaplan tarafından hedef alındı.

Haber Merkezi

AKP'li yazarlar arasında Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yürüyüşe ilişkin tartışma çıktı.

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, bugün Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin şaşırtan ifadeler kullandı. "Kılıçdaroğlu'nunki bir 'Uzun yürüyüş.' Uzun yürüyüşlerinayrı bir anlamı var. Kılıçdaroğlu'nun 'Bıçak kemiğe dayandı' ifadesi, bu yürüyüşün mantığını anlatıyor..." diyen Taşgetiren, "Kılıçdaroğlu'nun eylemi klasik CHP tabanının ötesinde karşılık bulur. En kötü şey, eylemin provoke edilmesi olacaktır. Eğer buna mani olabilirlerse, yürüyüşün her safhasında medyada 'sempatik' haberler çıkması kaçınılmazdır. 69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu. Genç olsa bile her insan tükenebilir. Ama o tükenme halleri bile etkinliği artırır" ifadelerini kullandı.

Taşgetiren'in bu yazısına tepki gösteren Sabah yazarı Hilal Kaplan, "KK'nın yürüyüşünü övmüş,yetinmemiş bir de 28 Şubatçılara karşı yaptığımız el ele eylemine benzetmiş Bu benzetmede Erdoğan kim oluyor peki?" dedi.