AKP'de FETÖ korkusu büyüyor

AKP'li yazarların "FETÖ" operasyonlarının AKP içine yönelmesine ilişkin itirazları sürüyor. Son olarak Star yazarı Hüseyin Gülerce, "AK Parti surlarında gedik açılmak isteniyor. Bilhassa FETÖ’cülerin, milletvekili yakınlarını hedefe koyacak kumpaslarına dikkat edilsin. Amaçları şaibe altına sokacakları milletvekillerini istifa ettirmektir" dedi.

Haber Merkezi

Cemaat operasyonları kapsamında birçok devlet kurumunda ciddi tasfiyeler olurken, gözler AKP içinde yapılacak operasyona çevrilmişti.

Buna karşın bazı AKP'li yöneticilerden "partimizde FETÖ tehlikesi yok" açıklamaları gelmişti.

Öte yandan Cemaat'in en çok örgütlendiği parti olduğu belirtilen AKP'de bir yandan da tasfiye endişesi sürüyor.

Bu endişeyi yansıtan son yazı ise eski Cemaatçi Hüseyin Gülerce'den geldi. Star yazarı Gülerce, "AK Parti’ye kurulan FETÖ tuzağı" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Tamam, kim FETÖ’cü ise ayıklansın, acınmasın. 241 şehidimiz, 2 binden fazla yaralımız unutulmasın. Milletin hukuku korunsun. Ama tuzağa da düşülmesin. FETÖ ile mücadele sulandırılmasın.

AK Parti surlarında gedik açılmak isteniyor. Bilhassa FETÖ’cülerin, milletvekili yakınlarını hedefe koyacak kumpaslarına dikkat edilsin. Amaçları şaibe altına sokacakları milletvekillerini istifa ettirmektir.

Sahi, Sayın Başbakanın şu “İçimizden bazı arkadaşlarımız maalesef haddini aşan açıklamalarda bulunuyor” dedikleri, bunu neden yapıyor?