AKP Grup Başkan Vekili: Yarın seçim olsa CHP yüzde 25'i geçemez

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, "Yarın seçim yapılsa CHP yine yüzde 25 alacak. Tek bir puan bile artıramayacaklar" dedi.

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, "Yarın seçim yapılsa CHP yine yüzde 25 alacak. Tek bir puan bile artıramayacaklar. Hala korku pompalayarak milletten destek alacaklarını zannediyorlar. Ama bu millet korkuya oy vermez. Bu millet hizmet üretene, iş yapana oy verir" dedi.

Turan, partisinin Lapseki İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP'nin yıllardır seçim başarısı gösteremediğini, yüzde 25'i bir puan bile artıramadığını bildirdi.

CHP'nin hiç bir zaman "bir iş yapayım, millete hizmet üreteyim derdinde olmadığını" belirten Turan, şu görüşlere yer verdi:

"Bakın birçok ilçe ve belde yıllarca onların yönetimindeydi. Buraya dair tek bir projeleri oldu mu? Dişe dokunur tek bir iş yaptılar mı? Buradaki örnek, CHP'nin genel siyasetini çok iyi yansıtıyor. Yarın seçim yapılsa CHP yine yüzde 25 alacak. Tek bir puan bile artıramayacaklar. Hala korku pompalayarak milletten destek alacaklarını zannediyorlar. Ama bu millet korkuya oy vermez. Bu millet hizmet üretene, iş yapana oy verir."