AKP Genel Başkan Yardımcısı: Ak Parti içinde FETÖ'cü varsa seni ilgilendirmez

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, son zamanlarda gündeme gelen "AKP içindeki FETÖ'cülerin temizlenmesi" ile ilgili tartışmaları dillendirenlere yanıt vererek "Ak Parti'nin içinde FETÖ'cü varsa, Ak Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Isparta'da partisinin düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Ataş "CHP'li arkadaşlarımız bile 'Evet CHP'liyim ama Erdoğan'a dua ediyorum' diyor. MHP'li dostlarımız da aynı şeyi söylüyor. O olmasaydı bu ülkede hiç birimiz buralarda olamayacaktık" dedi.

Mustafa Ataş şöyle devam etti:

"En azından Ak Partililer olarak bizim kellemizi almadan Tayyip Erdoğan'ın kellesini de alamayacaksınız. Bu ülkede en son kellesi alınacak kişi Tayyip Erdoğan'dır. Asla hiçbirinin oyununa gelmeyeceğiz. Bu oyunları bozacağız. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tehlike geçmiştir. Ancak başka planlar, tehlikeler vardır ve olmaya devam edecek. Biz iktidarda olduğumuz sürece bu tehlikeler olmaya devam edecek. Onun için tedbirli, uyanık olacağız. Birbirimize öyle kenetleneceğiz ki aramızdan hava, su bile sızmayacak. Bu birlik, beraberliğimizi hazmedemeyenler son zamanlarda 'Ak Parti içinde FETÖ'cüler ne zaman temizlenecek' demeye başladı. Ak Parti'nin içinde FETÖ'cü varsa, Ak Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez. Ak Parti'ye akıl vermeye kalkışmayın bizim akıl almaya ihtiyacımız yok."