Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, TFF'nin Riva'daki merkezinde gerçekleşen kura çekiminin ardından belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminin ardından belli oldu.

TFF'nin Riva'daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kura çekimini A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcısı Tayfur Havutçu da izledi. Lucescu, bir takımı seçmesi için sahneye davet edildi. Rumen teknik adamın seçtiği toptan Galatasaray'ın yazılı olduğu kağıt çıktı.

Seribaşı uygulamasının yapıldığı kura çekimine göre çeyrek ve yarı final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

ÇEYREK FİNAL

Teleset Mobilya Akhisarspor - Kayserispor

Atiker Konyaspor - Galatasaray

Beşiktaş - Gençlerbirliği

Akın Çorap Giresunspor - Fenerbahçe

YARI FİNAL

Teleset Mobilya Akhisarspor / Kayserispor maçı galibi - Atiker Konyaspor / Galatasaray maçı galibi

Beşiktaş / Gençlerbirliği maçı galibi - Akın Çorap Giresunspor / Fenerbahçe maçı galibi

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.