VİDEO - Galatasaray Genel Kurulu'nda isyan: 'Siyasi baskı var' diyenden Erdoğan'ı yuhalayana...

Galatasaray Genel Kurulu'nda kongre üyesi Kadir Çetinçalı'nın konuşması damga vurdu. Çetinçalı, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in istifasına karşı çıkarken salonda hareketlilik yaşandı. Salonda Erdoğan'a teşekkür eden bir konuşmacı da yuhalandı. Hakan Şükür'ün ihraç edilmesine yönelik ret kararı sonrası salonda İzmir Marşı söylendi.

Galatasaray Genel Kurulu'nda bugün yapılan ihraç görüşmelerinde söz alan kongre üyesi Kadir Çetinçalı'nın sözleri ortalığı karıştırdı.

Çetinçalı'nın Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracına karşı çıkan konuşmasına salonda destekleyenler olduğu kadar tepki gösterenler de oldu.

"Siyasi baskı var" diyen Çetinçalı, "Kimse Galatasaray'ı 20'li yaşlarının başında biri cemaate takıldı diye suçlayamaz, yönlendiremez. 15 yıldır bu ülkeyi yönetenler her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar, onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şabanımızın niye olmasın" dedi.

Çetinçalı'nın ses getiren konuşması şöyle: 

'BAŞKANA GÜVENEMİYORUZ'

Genel Kurul'da bir başka kongre üyesinin konuşması da dikkat çekti. Kongre üyesi Yasin Çakmak, "Başkanın sözlerine senet diye bakmamız lazım. Ne yazık ki artık ben böyle bakamıyorum" ifadelerine yer verdi.

O konuşma şu şekilde: 

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ, SALON YUHALADI

Bir üyenin yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TT Arena'nın açılışında yuhalanmasını eleştirmesi salonda büyük tepki topladı.

Konuşmacının Erdoğan'a emeklerinden ötürü teşekkür etmesi üzerine salonda bulunan kalabalık bir gruptan "Yuh" sesleri yükseldi.

Divan Başkanı İrfan Aktar, konuşmacıya tepki gösterenleri sakin olmaları konusunda uyardı.

SALONDA İZMİR MARŞI

Kurulda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmesine yönelik yapılan oylamada ret kararı çıkması üzerine İzmir Marşı söylendi.